Gonuts

unroasted nutmix

DSC_4882_edited.jpg

DISCOVER THE FLAVOURS

gonuts_original1.JPG

De Gonuts Original is mijn eerste creatie. De ongeroosterde notenmix in zijn huidige vorm kwam tot stand na 4 jaar finetunen. Hij is perfect te combineren met yoghurt of wat fruit, en waarom niet in een slaatje met warme geitenkaas?

De 'originele' Gonuts voor wie houdt van puur en eenvoud. Een ongeroosterde notenmix, met een crunchy toets om je dag te starten. 

gonuts_apple1.JPG

Deze is de favoriet van mijn kinderen. De gedroogde stukjes appel met een vleugje kaneel zijn een perfect match made in heaven. 

Voor wie houdt van dat tikkeltje meer... een zoete bijsmaak met een heerlijk vleugje kaneel als extra touch.  Deze aromatische mix geeft je instant een warm gevoel.   

gonuts_chocolatel1.JPG

My guilty pleasure. Wie houdt er niet van de heerlijke stukjes chocolade (70%) in een notenmix? Zalig met wat Griekse yoghurt. Probeer deze zeker ook eens als dessert met een bolletje vanille ijs!

Cacao is een superfood dus chocoladefans hoeven niet in de kou te blijven staan.
Kickstart je dag met Gonuts met pure chocolade.

gonuts_coconut1.JPG

De combinatie van kokos en stukjes chocolade smelten op je tong. 

Een hartverwarmende combinatie van subtiele kokos en chocolade. 
Laat je verrassen!

DSC_4796.jpg

THE STORY OF GONUTS

Gonuts is een combinatie van pure en voedzame ingrediënten op basis van ongeroosterde noten. De noten worden niet verhit zodat ze hun optimale voedingswaarde behouden.

how to get it

1

Ga naar de webshop en bestel online

2

Selecteer

'ophalen' of

'thuis leveren'

3

Betaal veilig met bancontact of payconiq

4

Bestelling klaar? U krijgt een bericht